28 Ağustos 2014 Perşembe

Ankara'da 2014 yılında açılması beklenen ANKA Park'ın görsellerine bakınca ne kadar geniş bir alana kurulduğunu görüyorsunuz.Parkın içindeki çeşitli maketler, oyuncaklar, dev otopark, değişik oyun alanları ile tam bir cazibe merkezi

Genci, yaşlısı, büyüğü küçüğü bu parka hayran kalacak. Ankara'nın parklar yönünden diğer illere olan üstünlüğü ANKA Park ile tescillenmiş olacak.
Bir zamanlar Güvenpark'a koyulan dinozor maketleri şimdi artık Tema parkta yer alacak. Güvenparkta o kadar ilgi ile karşılaşan sergi şimdi parkın içinde yer alacak.

Bir parkın vazgeçilmesi havuzu. ANKA Park'ta havuz kenarında yer alacak. Su gösterileriyle parka zenginlik katacağı kesin.

 Parkın maketinden de anlaşılacağı gibi rengarenk olması Ankara'nın sıkıcılığını unutturacaktır. Ağaçların arasında yüzlerce oyuncaklar müşterileri memnun edecektir. Amfi tiyatroları, ağaçlar, havuz, sergi salonları ne isterseniz bu parkta var.
Belki de parka en çok gelme sebebi olacak olan oyuncağa geldi sıra. Roller Coaster şüphesiz parka geleceklerin en çok merak ettiği oyuncak. Adrenali gondollarda aramak yerine artık roller coaster ile eğlenecekler.  

 ANKA Park dört mevsim parkı gibi bir yanda güneş bir yerde buzlar. 






0 yorum:

Yorum Gönder