28 Ağustos 2014 Perşembe



Atatürk Orman Çiftliği'nin yerine yapılması düşünülen tema ve Safari Park'ın üzerinde durulan ismiydi ankapark, bugün ne oldu ne değişti bilmiyorum fakat son aldığım haberlere göre 2 tane intamin roller coaster'ı gelmiş bile parka. bunlardan birisi Thorpe Park'ta bulunan colossus un aynısı olacak, bu da fikir vermesi açısından videosu

Diğer intamin Roller Coaster'ı ise muhtemelen büyük Roller Coaster'ın yanında eşantiyon! olarak verecekleri bir tane ufak roller coaster olacak sanırım. çünkü Vialand'de nefeskesen'in alımı gerçekleştirildiğinde maceraperest yanında verildi diye biliyorum, belki İntamin'in politikasıdır yüklü Roller Coaster satışlarında yanına bu tip eşantiyonlar vermek bilmiyorum.

Gökçek Ankara'ya, hatta orta anadolu'ya büyük bir hizmet getirmiş olur. Tema parklar refah seviyesi gelişmiş ülkelerde olurdu bugüne dek, Çin ve Hindistan ya da Brezilya'da olması tamamen nüfusla alakalı, tabii bizde bulunmasının da kısmen alakası var, fakat yine de böyle bir eğlence kültürü bizim ülkemizde de gelişirse bağnaz, sabit fikirli orta anadolu halkının kabuğunu kırması için büyük bir fırsat olacaktır bu park. Neticede acaba iş yapar mı korkusu Vialand ile kırıldı, daha Nefeskesen'in açılmamasına rağmen günlük minimum 5.000 civarında insan ağırlandığı söyleniyor Vialand'in (Avrupa'nın en çok ziyaret edilen parkı Euro Park'ın geçen sene ağırladığı ziyaretçi sayısı 4.500.000, Vialand'in bu rakamlarla seneye 10 milyonu bulmaması içten bile değil) o yüzden Ankara hem karlı, hem eğlenceli bir parka, hem de binlerce kişinin çalışıp evine ekmek götürebileceği bir iş sahasına kavuşmuş oluyor.


0 yorum:

Yorum Gönder